Loading...

Ako zabaliť darček?

02.02.2024 15:00

Upravené: 05.03.2024 00:01

Ak by ste mali dostať darček práve dnes, len tak, čo by to bolo? A ako by bol tento darček zabalený? Bola by to len obyčajná taška alebo niečo slávnostnejšie? Obsah darčeka nechám na Vašu predstavivosť, určite je to niečo úžasné, jedinečné a originál - presne také, ako Vy. Originálny darček si však žiada aj originálne balenie. A práve v tomto článku sa dozviete niekoľko užitočných tipov, ako tento darček zabaliť netradične. 
 

Ako zabaliť darček?
 

Darček k narodeninám   

Radšej darčeky dostávate alebo ich radšej dávate? Pokiaľ ste sa našli v tej prvej skupine, zdieľajte tento odkaz na tento článok so svojimi blízkymi. Ak však patríte do tej druhej skupiny, určite oceníte tento návod na zabalenie narodeninového darčeka, aby vyzeral o niečo slávnostnejšie. Pripravujete narodeninový darček pre svoju polovičku, mamu, otca či babičku?  
 

Tipy na darček tu:  

Nemusíte byť zrovna origami-majster a s použitím rôznych techník balenia dokážete vykúzliť jedinečný dizajn pre Váš darček. Stačí použiť obyčajný baliaci papier a so štipkou fantázie sa z neho stane originálny obal vhodný na akúkoľvek príležitosť. V nasledujúcom videu si ukážeme jeden z jednoduchých a efektívnych spôsobov ako originálne zabaliť darček:
 



 

Použitie dekorácie z prírodného materiálu 

Aj to je jeden zo spôsobov, ako sa dá ozvláštniť jednoduchý darček. V prípade darčeka k výročiu svadby alebo zasnúbenia je vhodné použiť napríklad sušené alebo stabilizované kvety. Tieto jednoducho zasuniete pod mašľu alebo do preloženého papiera, ktorý zdobí Váš darček.  

Pokiaľ sa jedná o vianočný darček, je vhodnejšie použiť ihličnatú vetvičku a ak chcete, aby takýto darček k vianociam aj krásne voňal, odporúčam pridať plátok sušeného pomaranča, celú škoricu alebo aj badián. Táto vôňa nielen umocní čaro vianoc, ale bude aj dôkazom, že ste si na samotnom balení dali skutočne záležať. 

Prebuďte v sebe detskú fantáziu a ozdobte obal farebnými fixkami, nálepkami a doplnkami  Je jedno či máte 20, 30 alebo 100 rokov. Fantázii sa medze nekladú, obzvlášť ak sa jedná o darček pre Vašich milovaných. Drobnými kresbičkami, nálepkami a malými doplnkami sa stane z každého balenia originálny umelecký zážitok. 

Najpredávanejšie z kategórie: Darčeky skladom


 

Ako na to ?  

  1. Darček zabaľte klasicky do obyčajného nefarebného (hnedá, biela) papiera.
  2. Pomocou farebných fixiek nakreslite malé srdiečka, stromčeky, hviezdičky alebo iné drobné kresbičky, ktoré zvládnete. Pridať môžete rôzne nálepky, trblietavé glitre, malé gombíky a iné drobnôstky a jedinečný obal je na svete!

Zdá sa Vám to stále málo originálne? A čo tak použiť jedinečný baliaci papier s vlastnou fotografiou alebo motívom? Je jedno či to nakoniec bude nová panvica, plyšák alebo nový bicykel. Nech je toto balenie kreatívny rovnako, ako samotný darček. Použitie takéhoto baliaceho papiera vyvolá tie správne emócie a dá najavo ako veľmi Vám na osobe záleží.

Dostupný je hneď v niekoľkých variantoch: 

Darčekový baliaci papier s fotkou
 


vaše príbehy

Ohlasy našich zákazníkov

Je skvelé, že robíte radosť ostatným a my môžeme byť toho malou súčasťou.

Veľká spokojnosť, tovar veľmi rýchlo doručený a vyzeral presne ako na obrázku.

Recenzia od Timey
Timea Bratislava

Rýchle dodanie, super komunikácia s obchodom.

Recenze od Martina
Martin Košice

Spolupracujte s nami

Máme znalosti, technológiu a vášeň pre to, čo robíme. Ponúkame rôzne možnosti spolupráce pre firmy. Pomôžeme vám rozšíriť sortiment a osloviť nových zákazníkov.