Loading...

Tipy na darčeky pre hráčov PC hier

26.01.2024 13:30

Upravené: 04.03.2024 23:40

Prvá počítačová hra Spacewar uvidela svetlo sveta už v roku 1962, ale najväčší boom sa odohral v deväťdesiatych rokoch minulého storočia. A trvá a silnie. Každý si občas vyhradí pár minút alebo skôr hodín času pre seba a vydýchne. Je to zdraviu prospešné.

Odpočívate, relaxujete, nestresujete sa, dáte pauzu mozgu, nie ste v napätí. Zatiaľ čo muži dávajú prednosť strielačkám a akčným hrám, ženy si potrpia skôr na adventúry alebo logické rébusy. Špeciálne miesto zaberajú kartové hry. Nehovoriac o hrách pre deti. To svoje si skrátka nájde každý.

Keď ale človek trávi na počítači príliš veľa času, nadobudnete dojem, že hrám prepadol. Hodinka denne je v poriadku, občas sa dá prehliadnuť aj celý večer strávený pri monitore, ale nič by sa nemalo preháňať. Vás ale trápi niečo iné.


Tipy na dárky pro hráče PC her
 

Čo takému človeku, ktorý celé voľno venuje hrám, kúpiť za darček? Nemá zmysel vnucovať mu to, o čo nejaví najmenší záujem. To sú potom pri rozbaľovaní len rozpaky. Potešte ho tým, pre čo žije. Na webe Sablio.sk máme kategóriu plnú produktov s hernou tematikou. Je síce nová, ale patrí k tým najobľúbenejším.

Počítačová hra, ako napríklad Call of Duty, je medzi darčekmi pre gamerov stávkou na istotu a poteší, ale vy na to môžete ísť tentokrát inak. A urobiť rovnakú radosť. A to hneď z dvoch dôvodov. Tým prvým je fakt, že prijímate koníčky a záľuby obdarovaného. A druhým to, že len tak nestojíte a snažíte sa pomocou maličkostí vyčarovať úsmev na tvári.
 

Päť darčekov pre nenapraviteľných hráčov

Len málokto hrá jednu hru stále dokola. Striedajú ich podľa nálady. Na druhú stranu má ale väčšina hráčov svojho favorita – hru, ku ktorej sa pravidelne vracajú a poznajú ju do najmenšieho detailu. Call of DutyFortnite alebo nesmrteľný Minecraft? Zistite to a presne v tom štýle kúpte darčeky pre hráčov pc hier.
 

Najpredávanejšie z kategórie: Pre hráčov pc hier


 

Samolepky na herný notebook

Každý si elektroniku chráni. Aby nie. Je čoraz drahšia. A bežný človek si nemôže pravidelne meniť svoj vlastný arzenál. Keď si už notebook kúpite, je to väčšinou investícia minimálne na dva alebo tri roky dopredu. Meníte ho až vo chvíli, keď sa objavia nové technológie a mašina nestihá. To ale neznamená, že si nemôžete notebook dozdobiť.

Nastaviť roztomilú tapetu na monitor a obstarať si výraznú tašku pre ľahšie prenášanie - to je základ. Ale pokiaľ hľadáte darčeky pre hráčov pc hier a nechcete sa príliš  finančne vyšťaviť, samolepky na notebook vám vytiahnu tŕň z päty. Na sklade ich máme desiatky. Zamerali sme sa na tie najobľúbenejšie hry zo všetkých a nechali ich vyrobiť v dvoch veľkostiach (29 x 20 a 38 x 26 centimetrov), aby si prišli na svoje majitelia väčších aj menších uhlopriečok.                                                                                       

Tri dôvody, ktoré hrajú v prospech samolepiek na notebook:

  • možnosť orezania na veľkosť vášho zariadenia
  • UV laminačná vrstva proti blednutiu farieb
  • ochranná funkcia

Tipy na dárky pro hráče PC her
 

Hrejivá deka pre ľadovo pokojných hráčov

V každej domácnosti je niekoľko diek. Dôvod je jasný – ochrana pred chladom. Ale čo tak hráčovi kúpiť jeho vlastnú a tematickú? Také spojenie darčeka pre radosť a praktického kúska sa len tak nevidí. Občas sa stane, že človek presedí pri hrách niekoľko hodín alebo sa celá akcia pretiahne až do rána. Nič proti, keď je nutné dokončiť súboj.Ale telo je v útlme a vonkajšie teploty klesajú, a tak je hrejivá deka, do ktorej by ste sa zabalili, nevyhnutná.


Pätica výhod hrejivých diek:

  • dve veľkosti (150 x 120 a 190 x 140 centimetrov)
  • príjemný mikrofleece
  • prešívané postranné lemy (ochrana proti strapkaniu)
  • povrchová úprava proti hrčkám a blednutiu farieb
  • možnosť podšitia deky baránkom pre vyšší tepelný komfort

TIP: Ak sa vám žiadny z herných motívov nepozdáva a Valorant ani Fortnite vás nechytili za srdce, vytvorte si svoju vlastnú deku s osobnými fotografiami. Ak chcete všetko skombinovať, skúste nahrať fotografie – herné aj tie vlastné – do prednastavenej šablóny. Vytvoríte tak jedinečný kúsok, ktorý nezahreje len na tele, ale aj na duši.

Tipy na dárky pro hráče PC her
 

Obrazy na stenu s najobľúbenejšími hrami

Máte pocit, že hráč počítačových hier nevníma svet okolo seba? Možno. Ale keď skončí závod, natiahne sa a rozhliadne okolo seba. Biele a holé steny nudia, chce to zmenu. Teraz máte jedinečnú možnosť. Obrazy na stenu s hernými motívmi sú tým pravým darčekom pre všetkých fanúšikov League of Legends, DOTA2, CS:GO a mnohých ďalších hier.

V rukáve máme dva štvorcové a päť obdĺžnikových obrazov. Od menších kúskov, ktoré sa budú dobre vynímať nad stolom alebo vo výklenku, po skutočných obrov s rozmermi 150 x 110 centimetrov. Tie si nárokujú na výsostné miesto nad posteľou alebo na úplne prázdnej stene, kde nebudú mať konkurenciu.

Základ je robustný rám, na ktorý je natiahnutý canvas s vysokou gramážou a laminačnou vrstvou, ktorá odpudzuje nečistoty a chráni farby, aby zotrvali bez zmeny ešte veľa rokov. Vďaka tomu, že sú obrazy na jednu tému, môžete kombinovať veľkosti a tvary a vyzdobiť celú stenu herným umením.

Tipy na dárky pro hráče PC her
 

Sedacie vaky pre pohodlných hráčov

Ak Chcete kúpiť niečo väčšieho a drahšieho a samolepky na notebook vám nestačia, preskúmajte kategóriu sedacích vakov. Aj tam totiž zoženiete darčeky s hernou tematikou. Výrazná potlač sa na vreciach Classic krásne vyníma. Vaky sú síce na pohľad rozmerné a vo väčšom prevedení sa pýšia objemom 500 litrov, ale zmestia sa aj do menšieho priestoru, ako je pracovňa či detská izba. V prípade nehody sa dajú omyť alebo prať, za pekného počasia vyniesť von a v núdzi dokonca poslúžiť ako posteľ pre unavených hráčov.


Tipy na dárky pro hráče PC her
 

Taburetky pre úsporných hráčov

Pokiaľ bojujete o každý voľný kúsok miesta, s vakmi nepochodíte. To ale nie je dôvod na to, aby ste sa vzdali originálneho a tematického posedenia. Sedacie taburetky sú nenáročné na priestor, majú jednoduchý tvar, takže ich môžete zasunúť pod stôl alebo dať do rohu, sú pevné, dobre sa na nich sedí a môžete ich použiť ako odkladací stolík. Ľahko ich omyjete, občas im neuškodí práčka a slnečné lúče.

Na webe sablio.sk nemáme len klasický tvar kocky. Ak máte radšej oblé tvary, taburetka Circle má širšiu plochu na sedenie (s priemerom 50 centimetrov) a pôsobí elegantnejšie. Otázkou ale zostáva, či je to dôležitý parameter, keď je na celej ploche tank z Call of Duty.
Tipy na dárky pro hráče PC her
 

vaše príbehy

Ohlasy našich zákazníkov

Je skvelé, že robíte radosť ostatným a my môžeme byť toho malou súčasťou.

Rýchle dodanie, super komunikácia s obchodom.

Recenzia od Timey
Timea Bratislava

Veľká spokojnosť, tovar veľmi rýchlo doručený a vyzeral presne ako na obrázku.

Recenze od Martina
Martin Košice

Spolupracujte s nami

Máme znalosti, technológiu a vášeň pre to, čo robíme. Ponúkame rôzne možnosti spolupráce pre firmy. Pomôžeme vám rozšíriť sortiment a osloviť nových zákazníkov.