Loading...

Sedací vak je skvelým doplnkom bytu!

19.01.2024 21:00

Upravené: 04.03.2024 23:33

Ten najlepší doplnok bytu?

Miesto na sedenie je veľkým orieškom. Dáte prednosť klasickým stoličkám, barovkám, pohodlným kreslám či rozkladacím pohovkám? V byte sa nimi väčšinou nešetrí, a tak sa môžete každý deň uvelebiť niekde inde. Čím ďalej, tým častejšie sa objavujú fotely s podnožkami či dokonca hojdacie kreslá. Každý nech sa zariadi podľa svojho vlastného vkusu.

Jeden kúsok ale zostáva stranou. A keď už sa objaví, tak len ako netypický doplnok detskej izby. Sedací vak má ale oveľa širšie využitie a rozhodne by ste ho nemali ignorovať. Milo vás prekvapí jeho univerzálne použitie, schopnosť zapadnúť do akéhokoľvek interiéru, nadštandardné pohodlie a ľahká údržba.

Výber ale nie je jednoduchý. Množstvo tvarov aj veľkostí a motívov. Budete musieť dobre premýšľať o tom, čo sa vám do bytu skutočne hodí a ako budete sedacie vrece najčastejšie využívať. Spoľahnúť sa môžete na naše kvalitné a praktické prevedenie.

Omývateľný povrch (odpudzuje nečistoty a pri zašpinení stačí väčšinou utrieť vlhkou handričkou)

  • Možnosť prania
  • Dvojité prešitie pre pevnejšie švy
  • Výplň z polystyrénových guľôčok (PES)
  • Vnútorný vak na guľôčky
  • Možnosť plnenia vďaka suchému zipsu
  • Nápadné motívy
  • Interiérové a exteriérové použitie

Najpredávanejšie z kategórie: Sedacie vaky


Sedacie vaky dobre zapadnú do staršieho či moderného bytu, sadnú si s luxusným vybavením a svoje miesto si nájdu aj v detskej alebo študentskej izbe, nestratí sa ani v spálni či predsieni. Stačí dobre zvoliť tvar a potlač, a môžete ich vystaviť kdekoľvek. Do vstupnej chodby pochopiteľne nedáte sedací vak Lounge s objemom 600 litrov, ale minimalistický sedací taburet je pre tento priestor ako stvorený.

A kubický podsedák v obývacej izbe nahradíte pohodlným vakom Bean s abstraktnými motívmi, ktorý zastane pozíciu solitérneho a výrazného prvku. Sedacie vaky sú kúskom, ktorý zaistí dostatok pohodlia a každý interiér príjemne odľahčia. Nehľadiac na tvar, veľkosť a motív.

Široká ponuka: osem rôznych druhov sedacích vakov

Ako prvé musíte určiť miesto, potom využitie a mieru pozornosti, ktorou by mal na seba sedací vak upútať. Až potom vyberáte vzor. Taburetky sa hodia skôr do menších miestností a čiste dospelých interiérov, menšie vaky sú pre jedného leňocha, tie väčšie pojmú bez problémov dvojicu. Ako vybrať sedací vak? S nami ľahko!

TIP: Pokiaľ ste sa rozhodli pre nápadnú potlač, môžete ju skombinovať s ďalšími prvkami v interiéri, ako sú závesy, obrazy, tapety na stenu, deky alebo dekoračné vankúšiky. Stačí do vyhľadávača na našom webe sablio.sk zadať kľúčové slovo (do lišty napíšte slovo futbal a zobrazia sa vám všetky produkty s touto tematikou).

Taburet Cube

Najmenší produkt z kategórie sedacích vakov. Jeho objem je iba 65 litrov. Má kubický tvar a dĺžku hrany len 40 centimetrov. To je ideál na pohodlné sedenie či umiestnenie do menšieho priestoru. Hodí sa do detskej izby, do predsiene či do spálne, ako náhrada nočného stolíka. Aj napriek menším rozmerom má štandardnú nosnosť 180 kilogramov.

Na výber máte z viac než tisícky rôznych farieb a motívov. Od jednofarebných kúskov po potlače z kategórie prírody, svetovej architektúry, športu, animovaných postavičiek alebo abstrakcie. Taburetky Cube môžete navyše rôzne kombinovať a „stavať“ z nich pohovky alebo rady na sedenie.

Sedací pytel je skvělým doplňkem bytu!

Taburet Cirle

Taburet Circle sa líši nielen tvarom, ale aj objemom. Má asi o štvrtinu viac, rovných 85 litrov. Na rozmeroch to ale nie je príliš poznať. Zatiaľ čo výška sedu je na 40 centimetroch, priemer taburetky je o 10 centimetrov väčší. Pokiaľ sa vám taburet Cube zdal byť „tesný“, guľatý tvar vám bude pohodlnejší. Nemôžete ho síce „pospojovať “, ale v interiéri pôsobí uvoľnenejšie a budí dojem útulnosti.

Rovnako ako jeho predchodca s jednoduchými líniami (Cube) nájde uplatnenie v každej miestnosti. V nenápadnom odtieni môže byť jednoduchým doplnkom sedacej súpravy, s výrazným motívom prebije nudu a minimalizmus. Najviac času vám zaberie vybrať si z viac než tisícky produktov svojho favorita.

Sedací pytel je skvělým doplňkem bytu!

Sedací vak Classic

Sedacie vaky môžu mať rôzne tvary a veľkosti, ale ak nemáte jasnú predstavu a ide vám len o pohodlné posedenie, je typ Classic jasnou voľbou. Vnútorný vak je súčásťou balenia. Uľahčí vám tak dopĺňanie guľôčok alebo pranie.

Dodávame ho v dvoch rozmeroch:

  • 150 x 100 centimetrov (objem 175 litrov)
  • 200 x 140 centimetrov (objem 500 litrov)

Vďaka možnosti regulovať množstvo polystyrénových guľôčok, sami určujete tvrdosť alebo naopak poddajnosť vaku. Ak ho naplníte len čiastočne, vytvaruje sa podľa vášho tela, v opačnom prípade vám poskytne dostatočnú oporu pri leňošení. Sedacie vrece Classic má tvar obdĺžnika, preto na ňom veľmi dobre vyniknú nápadné potlače a motívy.

Sedací pytel je skvělým doplňkem bytu!

Sedací vak Cocoon

S tvarom sedacích vakov sa nedá príliš variovať, ale Cocoon je výnimkou potvrdzujúcou pravidlo. Vyzerá ako klasické kreslo s oblými tvarmi. Pohodlne doňho zapadnete a môžete si užiť chvíľku pokoja. Čím viac guľôčok do neho nasypete, tým väčšiu oporu vám poskytne. Ak chcete zažiť staré časy ako s presedenou pohovkou, dajte guľôčok menej. Sedací vak nestratí svoj pôvodný tvar (vďaka švom), ale bude mäkší a poddajnejší.

Objem sedacieho vaku Cocoon sa pohybuje okolo 400 litrov, s rozmermi 115 x 175 x 40 centimetrov ale patrí k tým priemerným. Jeho nároky na priestor nie sú veľké, a tak ho využijete aj v menších miestnostiach – v spálni, v detskej izbe alebo dokonca na terase. A opäť nechýba vnútorný vak.

Sedací pytel je skvělým doplňkem bytu!

Sedací vak Bean

Ak hľadáte sedacie vaky, ktoré prinesú do miestnosti štipku ležérnosti, ale zároveň im nechýba pohodlie a praktickosť, je tvar Bean (s vnútorným vakom pre ľahšie plnenie alebo pranie zdarma) zásah do čierneho. Objem 400 litrov je akurát, tak isto aj rozmery 100 x 90 x 40.

Vďaka jedinečnému tvaru, kde spodná časť pojme telo a tá horná je oporou pre hlavu, ale ponúka pohodlie aj pri dlhšom leňošení. Nerozbolí vás chrbát, nestuhnú nohy ani sa nezablokuje krčná chrbtica. Pokiaľ vak naplníte do jeho maxima, bude dostatočne tvrdý a zvládne konkurovať klasickým kreslám.

Jednofarebné kúsky pôsobia luxusne a nadčasovo, výrazné potlače (na webe Sablio.sk ich máme skoro štyristo) na seba strhnú pozornosť a stanú sa obľúbeným miestom na sedenie, o ktoré sa budú členovia rodiny aj návštevy biť.

Sedací pytel je skvělým doplňkem bytu!

Sedací vak Pear

Kým predchádzajúci vak (Bean) sa hodí skôr do obývacej izby a na polihávanie dospelákov, sedacie vrece Pear pôsobí uvoľnenejšie. Má síce podobný tvar, príliš sa nelíši ani veľkosťou (140 x 100 x 25 centimetrov) či objemom (450 litrov), ale v kombinácii s detským motívom je perfektným doplnkom do detskej izby. Využiť ho pochopiteľne môžete aj ako miesto na sedenie a váľanie pre najmenších členov rodiny, kdekoľvek v byte.

U nás máte na výber zo štyristo rôznych motívov. A potom záleží už len na vás, ako veľmi vak naplníte. Čím menej guľôčok nasypete do vnútorného vaku, ktorý je súčasťou balenia, tým mäkší a tvárnejší vak bude. Pri maximálnom objeme získa vrece pevné tvary s dostatkom miesta na sedenie aj oporu krku a hlavy.

Sedací pytel je skvělým doplňkem bytu!

Sedací vak Triangel

Taburetky sú bez opory a sedacie vrecia sa môžu vytvarovať tak, aby ste sa pohodlne uvelebili. Čo ale sedací vak Triangel? Jeho tvar je netypický. Neležíte ani nesedíte. Len sa váľate, leňošíte a užívate si jemnú masáž tela polystyrénovými guľôčkami. Pre jeho variabilitu ho ocenia deti aj dospelí. Vnútorný vak pre jednoduchšie plnenie je v cene, a tak môžete bez problémov sedacie vrece meniť podľa svojho gusta.

Ak dovnútra nasypete všetky polystyrénové guľôčky, získa Triangel pohodlný tvar, kedy sa usadíte, nohy natiahnete pred seba a hlavu zaboríte do opierky. Nenechajte se zmiasť. Vak síce zaistí pohodu, ale nie je veľký. Objem má iba 200 litrov a rozmery 120 x 100 x 100 centimetrov. Nároky na priestor sú tak minimálne. Len ten výber zo štyristo motívov bude zrejme nadlho.

Sedací pytel je skvělým doplňkem bytu!

Sedací vak Lounge

Potrpíte si na kvalitu, komfort a pohodlie? Potom je pre vás sedací vak Lounge jasnou voľbou. Nielen pre jeho objem 600 litrov a rozmery 120 x 100 x 80 centimetrov, ale predovšetkým jedinečný tvar. Môžete sa na ňom prevaľovať zo strany na stranu a prispôsobiť si ho svojim potrebám. Nohy nahor a jamku na sedenie alebo opierku pre hlavu. Stačí polystyrénové guľôčky nahnať na miesto určenia a je hotovo.

Pekné motívy, výrazné farby a vnútorný vak, ako súčasť balenia – to sú tri čerešničky na torte. Na prvý pohľad pripomína sedací vak Lounge vyšší matrac. Záleží ale na vás, ako veľmi ho naplníte, vytvarujete a či k sebe pustíte ešte niekoho ďalšieho. Ide o unviverzálny kúsok, ktorý sa za chvľku premení z kresla na pohovku. Len tie nároky na priestor sú vyššie.

Sedací pytel je skvělým doplňkem bytu!

Výstupná kontrola kvality na prvom mieste

V Sabliu.sk si zakladáme na kvalitnom spracovaní. A to nejde bez dôsledného dohľadu na výrobu. Vďaka tomu, že prebieha v Českej republike, máme pod palcom každú jej fázu a snažíme sa dotiahnuť všetky produkty k dokonalosti, aby sme budovali základňu spokojných zákazníkov, ktorí sa k nám radi vracajú a odporúčajú nás.

A keby sa predsa len objavila chybička, neváhajte nás kontaktovať. Spoločne to napravíme. Rovnako tak vám poradíme s výberom vhodných darčekov alebo sa pokúsime vytvoriť produkt na mieru.


vaše príbehy

Ohlasy našich zákazníkov

Je skvelé, že robíte radosť ostatným a my môžeme byť toho malou súčasťou.

Rýchle dodanie, super komunikácia s obchodom.

Recenzia od Timey
Timea Bratislava

Veľká spokojnosť, tovar veľmi rýchlo doručený a vyzeral presne ako na obrázku.

Recenze od Martina
Martin Košice

Spolupracujte s nami

Máme znalosti, technológiu a vášeň pre to, čo robíme. Ponúkame rôzne možnosti spolupráce pre firmy. Pomôžeme vám rozšíriť sortiment a osloviť nových zákazníkov.