Loading...

Originálne obrazy do bytu

05.01.2024 08:00

Upravené: 29.02.2024 01:10

Holé steny bez tapiet alebo obrazov sú nudné. Taký byt pôsobí chladne, rezervovane a nezabývane. Je to dom, nie domov. Moderné obrazy sú ideálny spôsob, ako dodať miestnosti šťavu.

Len my máme v ponuke viac ako dvetisíc kusov a za všetkými si pre ich kvalitu a nápad stojíme. Aj napriek svojej pomerne nízkej cene urobia veľa parády a obyčajnú izbu premenia na miesto plné farieb a fantázie.

Stačí si vybrať ten správny motív. Zvieratá, svetovú architektúru, veterány, abstrakcie, kvetiny alebo odkaz na vysnívanú dovolenku v exotike? Do mužskej dielne sa hodia obrazy na stenu s motívom rulety, do jedálne šálka s kávou. Nebojte sa experimentovať a ísť proti prúdu.

Obrazy na plátne sa hodia do každej miestnosti v byte. Len nezabudnite na súlad s výmaľbou a nábytkom, aby sa jednotlivé kúsky navzájom nepreťahovali o pozornosť.

Obrazy na stenu majú veľa podôb, farieb, veľkostí alebo dielov. Aj na Sablio.sk sa snažíme o maximálnu ponuku produktov, z ktorých môžete vyberať to, čo vám (a vášmu bytu) najlepšie sadne. Od štvorcových obrazov s dĺžkou strany 50 centimetrov po päťdielne kúsky.

Motívy a rozmery sa možno líšia, ale kvalita je pri všetkých výrobkoch rovnaká. Najvyššia možná. Kvalitné plátno s gramážou 370 g/m² je natiahnuté na drevenom ráme aj do strán a celú plochu pokrýva laminačná vrstva, ktorá bráni blednutiu farieb.

Háčiky na obrazy – nenápadné a nenahraditeľné

Upevnenie obrazov na stenu je síce jednoduché a žiada si vcelku neinvazívny zásah do steny, kde spravíte len malú dierku, vložíte háčik na obraz a na ten rám povesíte. Aby sme vám uľahčili nákup a ušetrili vás zháňania háčikov na obrazy v obchode, pribalíme ho ku každému zakúpenému obrazu. Do pár minút od vybalenia bude mať vaša miestnosť úplne nový „kabátik“. 

Obrazy do spálne

Každý byt má spálňu. Miesto, kde spíte, kde relaxujete, kde sa váľate, kde si čítate, kde preberáte uplynulý deň, kde sa preťahujete a kde si chcete vydýchnuť. Miesto, kde nemajú rušivé prvky čo robiť. A to pochopiteľne platí aj o obrazoch. Mali by ste ich vyberať tak, aby vás na pohľad upokojovali a podnecovali vo vás pohodu, odburávali stres, nevyvolávali negatívne myšlienky. Vyberať môžete medzi štvorcovými obrazmi menších rozmerov či viacdielnymi kusmi. Úplnú pozornosť venujte motívu. Ten totiž hrá hlavnú rolu.

Obrazy do spálne s vami budú tesne pred zaspaním aj krátko po prebudení. Je to jedna z vecí, ktorú uvidíte ako prvý aj ako posledný počas dňa. A musí vás baviť. Motív bitcoinu sa hodí skôr do pracovne, rozohraná šachová partia do spoločenskej miestnosti a miska s hroznom do jedálne. Obrazy do spálne vyberajte v kategórii architektúry, prírody a zvierat. Ale aj tak filtrujte. Nie každý sa chce zrána pozerať na hady alebo pavúky.         

Obrazy do ložnice - Sablio.cz
 

Obrazy na stenu do kuchyne

Možno vás nikdy nenapadlo, že aj kuchyňa by si zaslúžila trošku umenia. Možno by vám tak čas pri platni utekal oveľa rýchlejšie a varili by ste s chuťou.

Len ťažko budete vyberať obrazy na stenu do kuchyne s motívmi pláže alebo veselých žiab. To sa tam tematicky nehodí. Ale v kategórii s potravinami, kávou, čajmi alebo nápojmi a ovocím, zeleninou, mäsom či obľúbenými orechmi a ostrými nožmi nájdete určite to pravé.                                                                  

V Sabliu.sk si potrpíme na kvalitu, a tak si aj na obrazoch na stenu kuchyne dávame záležať a tlačíme ich na vysokogramážne plátno a naťahujeme na drevené rámy. Ak teda máte spojený priestor pre kuchynku, obývaciu izbu a jedáleň, budú k sebe kúsky vzájomne ladiť. 
 

Obrazy do detskej izby

Detská izba je skutočný oriešok. Množstvo interaktívnych hračiek, farebné koberce, dostatok nábytku na všetky škatule, stavebnice, hry, knihy a oblečenie, bábiky, bagre, kuchynky, dielne, stolčeky. Toľko vecí je na jednu miestnosť až až. Ani steny by ale nemali prísť skrátka. Aj tie totiž potrebujú ozdobiť. Detské obrazy sú ideálne.

Tapety môžu deti zašpiniť alebo potrhať a nóbl polica s vystavenými fotografiami ich nezabaví. S obrazmi je to ale iné. Ak zvolíte správny motív – ideálne spoločne s deťmi, aby sa mohli na rozhodovacom procese podieľať, bude radosť dvojnásobná.

Obrazy do detskej izby nemusia byť rozmerné alebo dokonca viacdielne. Také výstrelky sa tam ani nehodia. Omnoho väčšiu radosť urobíte štvorcovými kusmi s nápadnou potlačou.

Vďaka laminačnej vrstve sa nebojte vyblednutia farieb, po veľa rokov zostanú v dobrej kondícii. Sú vám milšie lístky, bodky, animované postavičky či zvieratá? Netlačte na deti a nechajte ich vybrať si to, čo naozaj chcú. Iba tak sa z ich izby stane kúzelné kráľovstvo.

Obrazy do dětského pokoje - Sablio.cz

Najpredávanejšie z kategórie: Deti


 

Obrazy na stenu do obývačky

Obývacia izba je stredobodom celého bytu či domu. Miestnosť je to spravidla najväčšia, najvzdušnejšia a najspoločenskejšia. Stále sa tam niečo deje. To ale neznamená, že nemusíte interiéru venovať dostatočnú starostlivosť. Ani steny by nemali strádať. Voľné plochy za pohovkou sú ideálne na veľké alebo viacdielne obrazy.

A motívy? Konečne môžete popustiť uzdu fantázii a obstarať si to, po čom skutočne túžite. Dravé šelmy, bláznivé vzory, vtipné postavičky, roztomilé mačiatka, vlaky, more a oceány alebo obľúbený šport a detaily motoru. Čokoľvek.

Vďaka tomu, že je plátno natiahnuté aj cez bočné strany dreveného rámu, pôsobí luxusne a výborne sa doplňuje s nábytkom a vybavením. Pri výbere ale dbajte na to, aby potlač farebne ladil so zvyškom miestnosti. Pravdepodobne pôjde o najvýraznejší prvok obývacej izby, a tak pozor na zbytočné kontrasty a nesúlad.

Pokiaľ chcete experimentovať, ale zároveň sa bojíte, že prestrelíte, zvoľte viacdielne obrazy na stenu do obývačky. Vyberať môžete medzi tromi alebo piatimi kusmi. Každý má inú veľkosť a motív na seba pekne nadväzuje.

Obrazy na zeď do obýváku - Sablio.cz
 

Obrazy do kancelárie

Kancelária. Miesto, kde trávite možno až nezdravo veľa času. Množstvo ľudí hrá na nadčasy a zostáva v práci dlhšie, než povinných osem hodín (pri plnom úväzku). A podľa toho by mal priestor vyzerať. Voňavý, útulný, príjemný pre oko, svetlý, uprataný a so štipkou osobitého štýlu.

A práve na to sú obrazy do kancelárie ideálne. Nebudú odvádzať vašu pozornosť, ale zároveň dodajú miestnosti porciu pohody.

Na nekvalitné kúsky nie je v kancelárii miesto. Rovnako tak na nemiestnu extravaganciu či plytký humor. Na Sablio.sk máme v ponuke množstvo obrazov – štvorcových, obdĺžnikových a viacdielnych, s ktorými svoju kanceláriu povýšite na skutočný skvost. A protestovať nebudú ani vaši kolegovia sediaci z druhej strany stola.

Ikony svetovej architektúry, drahé autá, prírodné motívy alebo levy, tigre a jaguáre sú stávkou na istotu.

Obrazy do kancelárie zo sebou nesú jedno obmedzenie. Nemali by na seba pútať pozornosť. Umiestnite ich teda tak, aby ste na ne dobre videli, ale zároveň nesmú rušiť počas práce a jednaní.

Najpredávanejšie z kategórie: Obrazy

vaše príbehy

Ohlasy našich zákazníkov

Je skvelé, že robíte radosť ostatným a my môžeme byť toho malou súčasťou.

Veľká spokojnosť, tovar veľmi rýchlo doručený a vyzeral presne ako na obrázku.

Recenzia od Timey
Timea Bratislava

Rýchle dodanie, super komunikácia s obchodom.

Recenze od Martina
Martin Košice

Spolupracujte s nami

Máme znalosti, technológiu a vášeň pre to, čo robíme. Ponúkame rôzne možnosti spolupráce pre firmy. Pomôžeme vám rozšíriť sortiment a osloviť nových zákazníkov.