Loading...

Aké bytové doplnky vyrábame?

03.12.2023 12:00

Upravené: 29.02.2024 00:42

Zháňate darček, pozornosť pro svojich blízkych a priateľov alebo vybavenie do nového bytu? Tak ste na e-shope Sablio.sk správne. Pýšime sa takmer nekonečnou ponukou produktov z mnohých kategórií, od dekoračných vankúšikov po hrejivé deky, od pohárikov na víno po pollitre, od magnetiek po viacdielne obrazy. Široký sortiment nás ale od konkurencie neoddelí, ideme na to inak.
 

Nadštandardná kvalita

Patríme medzi obchody, ktoré majú vďaka kompletnej výrobe v Českej republike skvelý prehľad o výstupnej kvalite. Pracovníci pozorne dohliadajú na každý produkt, a to, čo nezískalo plný počet bodov, nepustia do sveta. Žiadne ústupky ani kompromisy. Pod drobnohľadem sú kúsky s vlastnou potlačou aj také maličkosti, ako magnetky na chladničku. Stoprocentná spokojnosť zo strany zákazníkov je stavebným kameňom nášho obchodu.
 

Možnosť vlastnej potlače

Hľadáte darček? V Sablio.sk pre vás máme bohatú ponuku produktov, ktoré môžete nechať potlačiť fotografiou z rodinného albumu. Z obyčajného predmetu – obliečky, hrnčeka, sviečky s vanilkovou vôňou, z dekoračného vankúšika, deky alebo fľaše vína – tak vytvoríte jedinečný darček s vlastnou potlačou, ktorý obdarovaného zahreje na srdci.

Designer, kde obrázky upravujete a prikrášľujete tak, aby bol výsledok stopercentný, zvládne ovládať aj úplný začiatočník. Stačí iba chuť tvoriť, pár minút času a kvalitné fotografie.

Najpredávanejšie z kategórie: S vlastnou potlačou


 

Bytové doplnky do spálne

Spálňa je oázou pokoja a pohody a v rovnakom duchu by ste mali vyberať všemožné doplnky. Extravagancia nie je žiaduca, len by ste tak narušili spánok a odpočinok. Vsaďte na minimalizmus, neutrálne farby, absenciu ozdôb a nápadných prvkov a všetko, čo by vás zbytočne odvádzalo od relaxu a koncentrácie.

Ale nejde iba o komfort pri zaspávaní. Ani ráno, hneď po prebudení, nechcete ako prvé vidieť spleť kadejakých vecí a chaosu.

Závesy do spálne

V spálni by mala byť absolútna tma a ruch z ulice na minime. K tomu dobre poslúžia zatemňovacie závesy. Ťažké, silné a v priepustnosti svetla nekompromisné. Voľte jednoduché vzory a nenápadné odtiene, ktoré splynú so stenami a zvyškom vybavenia. Nesmú vás rušiť pri spánku.

Závesy do spálne sú síce nevyhnutné, ale pri zbežnom pohľade do miestnosti by mali byť skoro neviditeľné. Zatemňovaciu variantu radi zhotovíme po predchádzajúcej dohode, stačí nás kontaktovať cez kontaktný formulár.
 

Závěsy do ložnice - Sablio.cz
 

Záclony do spálne

Záclony do spálne sú na tom podobne ako závesy. Neupozorňujú na seba, ale prácu odvedú na jednotku. Počas dňa zabezpečujú primerané súkromie, v noci sa schovajú za zatemňovacie závesy. Môžete vyberať medzi čisto bielymi, s jemným vzorom, vyšívaním alebo s jemnou potlačou. Farby nie sú nijak výrazné, a tak sa nemusíte obávať ani nápadných motivov zvierat alebo kvetín. S tlmenými odtieňmi závesov sa pekne dopĺňajú.                                                               

Obliečky do spálne

Spálňa bez postele a posteľ bez obliečok? To nejde. V ponuke Sablio.sk máte na výber z viac ako deväťsto kúskov a troch rôznych veľkostí. A ako bonus si v designeri, ktorý zvládne ovládať aj úplný začiatočník, môžete nakonfigurovať vlastnú potlač z rodinnej fotografie. Materiál je príjemný na dotyk, nedráždi pokožku a častým praním nedrsnie, farby vďaka sublimácii neblednú. Obliečky do spálne sú jedným z kúskov, pri ktorých sa môžete trošku odviazať s farbami aj potlačou. Máte radi opice, snívate o Maldivách alebo vaše srdce bije pre staré autá? Využite to.

Vankúšiky do spálne

Do postele okrem obliečok patria aj vankúšiky. Nie tie, do ktorých zaboríte hlavu počas spánku, ale menšie, dekoračné, na parádu a krátky odpočinok.

Klasika s rozmermi 40 x 40 centimetrov bohato stačí, ale pokiaľ hráte na veľkosť, dostupné sú aj o desať alebo dvadsať centimetrov väčšie. Nateraz sa nemusíte držať nakrátko a vynechávať výrazné farby a vzory. Nápadný prvok spálňa znesie. Ale najviac času vám vezme výber najlepšieho motívu. Zvieratá, dovolenkové destinácie, kvetiny, prírodné krásy alebo autá a obľúbené potraviny?

Ak nenájdete svojho favorita, s vlastnou fotografiou (musí mať vysokú kvalitu) si môžete vytvoriť vankúšiky do spálne presne podľa svojich predstáv. Potešíte tak nielen seba, ale aj druhých. Ako darček sú totiž perfektné.

Najpredávanejšie z kategórie: Vankúšiky


 

Bytové doplnky do obývačky

Chcete sa konečne trochu odviazať a kúpiť si niečo, čo sa vymyká štandardu? Bytové doplnky do obývačky sú na to, ako stvorené. Nebojte sa vyčnieť z rady a posunúť celú miestnosť o level vyššie. Vsadíte na výraznú farbu, originálny obraz alebo extravagantné sedacie vaky, o ktoré sa členovia rodiny pobijú?                                                                                             

Obrazy do obývačky                                            

Veľká plocha v obývacej izbe si zaslúži niečo extra. Farby, nápadité doplnky, obrazy. S našou ponukou to nie je problém. V ponuke máme stovky obrazov do obývačky, ktoré na seba strhnú pozornosť. A to nielen motívom, ale aj výnimočnou kvalitou, silným plátnom, výraznými farbami a dreveným rámom, ktorý je potiahnutý vzorovaným canvasom aj zo strán.

Najpredávanejšie z kategórie: Obrazy


 

Vankúšiky do obývačky

Sedacia súprava sama o sebe je, aj napriek netradičným tvarom, materiálom a farbám, viacmenej nudná. Chce to pár doplnkov. Ideálne v podobe vankúšikov do obývačky. Tie dobre poslúžia ako dekoračné prvky aj ako parťáci na leňošenie. Navyše, ak pridáte originálnu potlač (môžete si z vlastných fotografií vyrobiť jedinečný kúsok), máte vyhraté. Rozmery 40 x 40 centimetrov sú tak akurát, skrytý zips zaisťuje pohodlie a príjemný materiál s hodvábnym leskom počas oddychu rozmaznáva.

Sedacie vaky do obývačky

Pohovka, leňoška, taburetky, stoličky, barovky. V obývacej izbe je veľa miest na sedenie. Sedacie vaky do obývačky ale nič neprekoná. Pokiaľ dávate prednosť pohodliu, neváhajte a vyberajte z desiatok rôznych motívov. V Sablio.sk staviame na kvalitu, silné a omývateľné materiály, výrazné potlače so špeciálnou vrstvou, ktorá chránií proti vyblednutiu, dvojité prešitie a kvalitnú výplň v podobe EPS guľôčok.

Sedací vaky do obýváku - Sablio.cz
 

Tapety do obývačky

Farebná výmaľba vám nestačí a obrazy nezodpovedajú vašim predstavám? Sablio.sk má riešenie. Tapety do obývačky sú nápadné, výrazné a originálne. Vyberte si zo širokej ponuky vzorov a premeňte miestnosť k obrazu svojmu. Exotické motívy, architektúra, zvieratá všetkých druhov (od mačiatok po šelmy, od myšiek po slony), hory, jazerá, vodopády, kvetiny, autá, vlaky a mnoho ďalšieho. Prikúpte lepidlo (v špecializovanom obchode vám radi poradia), zastrihnite na požadovanú mieru steny v obývacej izbe a užívajte si pohodu.
 

Bytové doplnky do detskej izby

Predstavy detí a rodičov se väčšinou líšia. Zatiaľ čo malí výmyselníci by chceli najradšej plyšové steny a blikajúce gule na strope, mama s otcom držia fantáziu na uzde a hrajú skôr na využiteľnosť. Skúste nájsť kompromis a kúpte také bytové doplnky do detskej izby, ktoré uspokoja obe strany. Nemusíte míňať za designový nábytok alebo nápadné koberce, stačia drobnosti s detským motívom. Tým deti nikdy nepohrdnú.

Závesy pre deti

Detská izba by mala byť v svetlých farbách, vzdušná a hravá. A preto zatemňovacie závesy, ktoré sú ťažké a neprepustia ani tenký lúč svetla, nie sú vhodné. Omnoho lepšie sú jemnejšie materiály s detskými motívmi. Závesy pre deti vytvoria prítmie, ale nezahalia miestnosť do hustej tmy. Len dajte pozor, aby farebne ladili so zvyškom vybavenia a so záclonami.

Najpredávanejšie z kategórie: Závesy


 

Obliečky pre deti

Niektoré deti spia rady, iné robia ceremónie. S krásnymi obliečkami pre deti je to ale iné. Stačí obrázok obľbeného zvieraťa alebo animované postavičky a malí nezbedníci sa nebudú môcť dočkať večierky. V obchode Sablio.sk, kde nájdete desiatky rôznych motívov, si stojíme za kvalitnými materiálmi aj precíznym spracovaním a prémiovou tlačou, a preto farby zostanú vo vrcholnej kondícii po mnohých praniach.
 

Povlečení pro děti - Sablio.cz
 

Sedacie vaky pre deti

Válanie a polihovanie je pre deti typické. Neurobia poctivý krok, poskakujú a prevaľujú sa. Klasická stolička nie je nič pre ne. Sedacie vaky pre deti predstavujú oveľa lepšiu variantu. Vytvarujú sa podľa tela a váhy dieťaťa (nosnosť až 180 kilogramov), polystyrénové guľôčky príjemne masírujú a šuštia a zvrchný materiál je príjemný na dotyk, ale aj pevný a vhodný na pranie či jemné žehlenie. Nevyhnutný kúsok do detskej izby.

Deky pre deti

Zachumlať sa pod deku a privrieť oči? Kto by to nemiloval. Deti zrejme nezaspia, ale deku skôr využijú na strechu bunkra. To ale kúpe nebráni. Nájdete u nás desiatky rôznych motívov, vrátane tých pre najmenších. A ak chcete niečo extra, deka pre deti s vlastnou potlačou patrí medzi bytové doplnky, ktoré si zamilujú. Obľúbené fotografie nechajte vytlačiť na vysokogramážny materiál a vytvorte jedinečnú spomienku na spoločné chvíle.
 

Kancelárske doplnky

Kancelária nie je nudná. Je to vaše miesto, kde sa rodia nápady, kde podávate najlepšie možné výkony, kde zo seba vydávate maximum, zarábate peniaze a ženiete kariéru dopredu. Ide o miesto, ktoré by malo celkovo odpovedaťt vašim potrebám a byť osobité. Kancelárské doplnky nepodceňujte, pomôžu vám vytvoriť prostredie, ktoré vám uľaví v práci, vyčaruje pohodovú atmosféru a vybičuje vás k lepším výsledkom.

Sedacie vaky do kancelárie

Že sa sedacie vaky do kancelárie nehodia? Opak je pravdou. Ak máte na ne priestor a kolegovia neprotestujú, je oddychový kútik ideálny spôsob, ako počas náročných dní nabrať silu na ďalšie projekty. Stačí pár minút a ste nabitý. Ale nekvalitné kúsky nemajú na pracovisku čo robiť. S obchodom Sablio.sk ale hráte na istotu a dostanete sedacie vaky s omývateľným povrchom, dvojitým prešitím a veľkorysou nosnosťou až 180 kilogramov.

Nápadné vzory sú čerešničkou na torte. V ponuke sú luxusné kúsky v tlmených farbách aj originálne vaky s abstrakciami alebo bláznivými motívmi, ktoré porazia nudu a šeď kancelárie.

Najpredávanejšie z kategórie: Sedacie vaky


 

Závesy do kancelárie

Zdieľané kancelárie sú čím ďalej častejšie, ale pokiaľ máte miestnosť sami pre seba, je napol vyhrané a o súkromie postarané. No možno chcete zájsť ešte ďalej a premýšľate o závesoch. Prečo nie? Zabudnite ale na tie zatemňovacie, ktoré by z kancelárie urobili tmavú kobku. Mali by prepustiť trochu denného svetla (o zvyšok sa postarajú žalúzie alebo rolety) a ideálne mať jemný motív, ktorý bude korešpondovať s priestorom.

Čo tak napríklad veteráni, šelmy alebo jemné abstrakcie? Prílišná extravagancia sa na závesy do kancelárie totiž nehodí.                                                

Tapety do kancelárie

Kancelária, to nie sú len ťažké koberce v nudnej farbe a sektorový nábytok. Prázdna stena si zaslúži niečo viac. Hoci aj tapety do kancelárie. Nápadné, pôsobivé, originálne. Taký doplnok celú miestnosť rozžiari a dodáva jej novú energiu. Aj vy budete mať množstvo nových nápadov a návaly sily a odhodlania.
 

Tapety do kanceláře - Sablio.cz
 

Oproti bielym stenám je to príjemná zmena. Len si dajte pozor pri výbere farieb a motívov. Musia vás baviť, hodią sa k vám a odrážať váš životný štýl a postoj.

Obrazy do kancelárie

Ak sa zrovna necítite na tapety, preskúmajte kategóriu s obrazmi do kancelárie pozornejšie. Obsahuje cez dvetisíc položiek. Štvorcové, obdĺžnikové a viacdielne. A všetky do jedného v nadštandardnej kvalite tlačené na vysokogramážnom plátne, s dreveným rámom a canvasom pretiahnutým až na zadnú stranu. Pôsobia luxusným a nadčasovým dojmom, vďaka čomu sa vaša kancelária posunie o level vyššie.


Bytové doplnky do kuchyne

Čas strávený pri sporáku nie je väčšinou z lásky k vareniu, skôr naopak. Len málokto si to skutočne užíva. S bytovými doplnkami do kuchyne je to ale iné. Keď je vám v miestnosti príjemne, práca ide lepšie odruky. Na jednej strane krájacie dosky s gravírovaním alebo poháriky na víno s vlastnou etiketou, na druhej tematické obrazy, vzhľadné tapety alebo vtipné ceduľky.

Obrázky a obrazy do kuchyne

Možno máte kuchyňu spojenú len s prácou. To ale neznamená, že si ju nemôžete dozdobiť a vyladiť tak, aby vám bolo pri platni príjemne. Obrázky a obrazy do kuchyne sú ideálne. Pochopiteľne si ich nedáte nad pracovnú linku alebo vedľa sporáka, ale niekam na stranu, kde budú v bezpečí pred divokými kúzlami na sporáku.

Majú síce špeciálnu vrstvu pre výraznejšie farby, ale pred nečistotami neochránia. Je vám milší strapec hrozna, divoké abstrakcie alebo hrnček s rannou kávou? Voľte tematicky.

Záclony do kuchyne

Svetlo je v kuchyni nevyhnutné. Kým niekto to musí riešiť bodovkami alebo špeciálnymi lištami, tým čo majú v miestnosti okno, nejde nič viac, než len závidieť. Prirodzené svetlo je totiž najlepšie (a ako bonus zdravé pre oči). Na druhú stranu určite nechcete, aby sa vám každý pozeral pod ruky a naťahoval krk, aby videl do hrnca.

Záclony do kuchyne sú nevyhnutné. Biele, s jemným vzorom alebo s potlačou, ktoré korešpondujú s miestom. Ideálne sú kvetiny, obľúbené druhy potravín, káva, nápoje alebo aj klasy pšenice. Vďaka jemným odtieňom na seba záclony nestrhnú pozornosť, ale zároveň kuchyne oživia.
 

Záclony do kuchyně - Sablio.cz
 

Tapety do kuchyne

Skrátka nemusia prísť ani tapety do kuchyne. Priestoru okolo linky nie je nazvyš, a tak sú lepšie nápadné vzory alebo kvetinové a prírodné motívy, ktoré môžete zastrihnúť podľa rozmerov kuchyne. Hodia sa aj na postranné panely alebo výklenky. Len pozor na znečistenie, fliačky od rajčinovej omáčky sa budú držať zubami nechtami.

Dekorácie do kuchyne

Uprataná a čistá kuchynská linka je základ, rovnako tak dostatok úložného priestoru. To ale neznamená, že túto časť bytu musíte vnímať len ako pracovný priestor a vzdať sa dekorácií do kuchyne. Naopak. V obchode Sablio.sk máte na výber z množstva originálnych produktov, ako sú hrnčeky, pollitre, ceduľky, lopáriky s gravírovaním, ceduľky či krabičky so skladkosťami.
 

Doplnky s vlastným motívom

Ak sa vám bežná ponuka nepáči, vytvorte si svoj produkt s vlastnou fotografiou či motívom. Dobre poslúži ako nápaditá dekorácia do kuchyne, aj ako nevšedný darček pre blízkych.

Najpredávanejšie z kategórie: S vlastnou potlačou

vaše príbehy

Ohlasy našich zákazníkov

Je skvelé, že robíte radosť ostatným a my môžeme byť toho malou súčasťou.

Rýchle dodanie, super komunikácia s obchodom.

Recenzia od Timey
Timea Bratislava

Veľká spokojnosť, tovar veľmi rýchlo doručený a vyzeral presne ako na obrázku.

Recenze od Martina
Martin Košice

Spolupracujte s nami

Máme znalosti, technológiu a vášeň pre to, čo robíme. Ponúkame rôzne možnosti spolupráce pre firmy. Pomôžeme vám rozšíriť sortiment a osloviť nových zákazníkov.