Loading...

Puzzle s vlastnou fotkou: Unikátny darček pre každého

25.09.2023 22:55

Upravené: 14.01.2024 14:37

Puzzle svlastnou fotkou predstavujú jedinečný spôsob, ako premeniť obľúbené spomienky na skvelý darček plný emócií. Skladanie puzzlí skvele vyplní voľný čas, hotové puzzle s vlastnou fotografiou sa pritom môžu stať unikátnym doplnkom interiéru.  

Puzzle s vlastnou fotkou  

Zabudnite na bežné darčeky, ktoré obdarovanému dlho nezostanú v pamäti. Vytvorte osobný darček a buďte kreatívni - nechajte si vyrobiť puzzle s vlastnou fotkou.  

Stačí len vybrať obľúbenú fotografiu a nahrať ju s pomocou nášho dizajnéra. Zvyšok už nechajte na nás.  

Ponúkajú sa rôzne možnosti, ako môžu puzzle s vlastnou fotkou vyzerať. Môžete si vybrať, či chcete mať vlastné puzzle tvorené jednou fotkou, ktorá pokryje celú plochu. Alebo naopak vyberiete viac fotografií a vytvoríte z nich koláž.
 

Puzzle s vlastní fotkou - Sablio.cz
 

Puzzle s vlastnou fotografiou tak môžu obsahovať viacero rôznych spomienok, vďaka čomu si ich obdarovaný ešte viac zamiluje.    

K dispozícii sú rôzne varianty skladačiek, ktoré sa líšia počtom dielikov aj svojím tvarom. Skladanie puzzlí tak môže byť výzva, avšak k dispozícii je aj jednoduchý variant, ktorý je možné zložiť behom chvíľky.  

Okrem klasického obdĺžnikového tvaru sú navyše k dispozícii puzzle z vlastnej fotografie v tvare srdca. Ide o skvelú voľbu pre vašich milovaných.

Najpredávanejšie z kategórie: Puzzle


 

Darčeky s vlastnou fotkou  

Puzzle z vlastnej fotky predstavujú originálny darček, ktorý očarí. No ponúka sa aj množstvo ďalších možností. Môžete si totiž vytvoriť aj rôzne ďalšie darčeky z vlastných fotiek. Ponúka sa napríklad fotodeka, hrnček svlastnou fotkou, vankúšik s vlastným motívom či napríklad unikátne prosecco svlastnou etiketou.  

K dispozícii je mnoho ďalších nápadov, môžete si tak nechať vyrobiť v podstate ľubovoľné darčeky z fotiek.  

Najpredávanejšie z kategórie: S vlastnou potlačou

     

Každý produkt si vyrábame sami v Českej republike, máme tak 100% kontrolu nad kvalitou každého darčeka, ktorý vám odošleme.

vaše príbehy

Ohlasy našich zákazníkov

Je skvelé, že robíte radosť ostatným a my môžeme byť toho malou súčasťou.

Rýchle dodanie, super komunikácia s obchodom.

Recenzia od Timey
Timea Bratislava

Veľká spokojnosť, tovar veľmi rýchlo doručený a vyzeral presne ako na obrázku.

Recenze od Martina
Martin Košice

Spolupracujte s nami

Máme znalosti, technológiu a vášeň pre to, čo robíme. Ponúkame rôzne možnosti spolupráce pre firmy. Pomôžeme vám rozšíriť sortiment a osloviť nových zákazníkov.