Loading...

Plecháčik s vlastnou potlačou: Unikátny darček, ktorý poteší

25.09.2023 22:54

Upravené: 25.10.2023 21:05

Darčekový plecháčik je univerzálny darček, ktorý urobí radosť každému. Plechový hrnček je kreatívny a osobitý, pretože ho môžete ozdobiť vlastnou potlačou. Motív tak vytvoríte presne na mieru obdarovanému.

 

Plecháčik s vlastnou potlačou  

Plecháčik s vlastnou potlačou si v praktickom dizajnéri môžete behom chvíľky navrhnúť presne podľa svojich predstáv.  

Je možné pridať  aj ľubovoľný text, vytvoríte tak unikátny plecháčik s menom či odkazom. Vznikne tak skvelý darček, z ktorého si obdarovaný s radosťou vychutná svoj nápoj.  

Ide o kvalitný plechový hrnček, ktorý so sebou možno vziať napríklad aj na cesty, využitie tak nájde všade.  

Vďaka možnosti vlastného motívu vytvoríte ideálny darček pre kohokoľvek, či už zháňate darčeky pre mamičku, darčeky preotecka, darčeky pre kamarátku, alebo napríklad darček pre šéfa.

 

Plecháček s vlastním potiskem - Sablio.cz
 

Plecháčik s hotovým motívom  

V ponuke nájdete aj pripravený plecháčiks hotovým motívom. Vyberať môžete tematicky, pripravené sú totiž rôzne designy. Nájdete tak ideálny plecháčik pre rybárov, ale aj plecháčik pre milovníkov vína, plecháčik pre pivárov, plecháčik pre motorkárov a pre veľa ďalších „záujmových skupín“.  

Nechýbajú ani univerzálne designy s vtipnými motívmi. Pokiaľ teda práve nemáte konkrétny nápad na vlastnú potlač, môžete zvoliť plecháčik s potlačou od nás.

Plecháček s potiskem - Sablio.cz
 

Navrhnúť a nechať si vyrobiť  u nás môžete aj ďalšie darčeky z fotiek. Napríklad fotodeku z vlastných fotografií, vankúšik s vlastnou fotkou alebo napríklad uterák s vlastnou fotkou.  

Všetky naše výrobky si vyrábame sami v Českej republike. Máme tak 100% kontrolu nad kvalitou každého plecháčika aj ďalších darčekov, ktoré odosielame.  

V našom e-shope ďalej nájdete originálne darčeky pre šéfa, darčeky pre deti, darčeky pre rybárov, ale aj darčeky pre hasičov a ďalšie povolania.

Najpredávanejšie z kategórie: S vlastnou potlačou

vaše príbehy

Ohlasy našich zákazníkov

Je skvelé, že robíte radosť ostatným a my môžeme byť toho malou súčasťou.

Veľká spokojnosť, tovar veľmi rýchlo doručený a vyzeral presne ako na obrázku.

Recenzia od Timey
Timea Bratislava

Rýchle dodanie, super komunikácia s obchodom.

Recenze od Martina
Martin Košice

Spolupracujte s nami

Máme znalosti, technológiu a vášeň pre to, čo robíme. Ponúkame rôzne možnosti spolupráce pre firmy. Pomôžeme vám rozšíriť sortiment a osloviť nových zákazníkov.