Loading...

Uterák s vlastnou potlačou: Praktický darček pre každého

25.09.2023 22:53

Upravené: 17.10.2023 00:11

Uteráky sú nevyhnutnosťou v každej domácnosti, avšak môžu byť aj niečo viac než len klasický doplnok. Originálne uteráky s vlastnou potlačou sú jedinečné, stanú sa skvelým darčekom, a pritom nájdu praktické využitie.
 

Uterák s vlastnou potlačou

Kúpeľňový textil nemusí byť fádny a nenápadný. Pripravili sme pre vás uterák s vlastnou potlačou, ktorý sa bude skvelo vynímať. Ide o perfektný darček pre špeciálne príležitosti, design vyladíte presne podľa vkusu obdarovaného.

Uterák s potlačou je k dispozícii v dvoch veľkostiach – 30x50 centimetrov alebo 50x100 centimetrov. To znamená, že môžete vybrať ideálny rozmer či už chcete malý uterák na ruky, či univerzálnejší väčší rozmer.
 

Ručník s vlastním potiskem - Sablio.cz

 

Osuška s vlastnou potlačou

Okrem uterákov nájdete v ponuke aj osušky s potlačou. Vynikajú svojou veľkosťou 70×140 centimetrov, využitie nájdu doma, ale osuška s fotkou sa výborne hodí aj na pláž alebo k bazénu. Vďaka originálnemu motívu sa osuška s vlastnou fotografiou len tak nestratí.

Stačí si len vytvoriť dizajn – osuška s vlastnou potlačou je unikátna a predstavuje tak skvelý darček.

Okrem toho si u nás môžete navrhnúť a nechať vyrobiť aj ďalšie darčeky z fotiek. Môžeme pre vás pripraviť fotodeku z vlastných fotografií, vankúšik s vlastnou fotkou či hoci aj hrnček s potlačou.

Fotodeka - Sablio.cz
 

Všetky darčeky si vyrábame sami v Českej republike, máme tak 100% kontrolu nad všetkým, čo odosielame.
 

Na našom e-shope nájdete rozmanitú ponuku, máme skvelé darčeky pre mamičky, darčeky pre oteckov, darčeky pre staré mamy, pre starých otcov či darčeky pre deti.

Najpredávanejšie z kategórie: Uteráky

vaše príbehy

Ohlasy našich zákazníkov

Je skvelé, že robíte radosť ostatným a my môžeme byť toho malou súčasťou.

Veľká spokojnosť, tovar veľmi rýchlo doručený a vyzeral presne ako na obrázku.

Recenzia od Timey
Timea Bratislava

Rýchle dodanie, super komunikácia s obchodom.

Recenze od Martina
Martin Košice

Spolupracujte s nami

Máme znalosti, technológiu a vášeň pre to, čo robíme. Ponúkame rôzne možnosti spolupráce pre firmy. Pomôžeme vám rozšíriť sortiment a osloviť nových zákazníkov.