Loading...

Hrnček s fotkou: Úžasná pozornosť ku každej príležitosti

25.09.2023 22:47

Upravené: 16.10.2023 23:22

Prekvapte svojich blízkych osobným a originálnym darčekom. Hrnček s fotkou je milým prekvapením, navyše ide o praktický darček, ktorý si zamiluje každý. K dispozícii sú rôzne varianty – výber motívu je pritom úplne vo vašich rukách.
 

Hrnček s vlastnou potlačou

Ak hľadáte perfektný darček pre akúkoľvek príležitosť, hrnček s vlastnou potlačou je skvelou voľbou. Ide o osobitý a unikátny produkt, ktorý kompletne prispôsobíte svojim predstavám.

Okrem fotografie môžete pridať aj vlastný text. Hrnček s fotkou bude vynikať medzi ostatnými hrnčekmi v skrinke. Obdarovaný si ho jednoznačne zamiluje a spomenie si na vás pri vychutnávaní rannej kávy alebo čaju.
 

Hrnek s fotkou - Sablio.cz

Magický hrnček s vlastnou potlačou

Magický hrnček s vlastnou potlačou je jednoducho okuzlujúci. Na prvý pohľad ide o obyčajný čierny hrnček, avšak po naliati horúceho nápoja sa zobrazí motív. Aj na tento hrnček si môžete nechať vytlačiť ľubovoľný design podľa vlastnej fotky.

Magický hrnek s vlastním potiskem - Sablio.cz

Získate tak úplne originálny hrnček na kávu s potlačou, ktorý sa skvelo hodí ako darček. Hrnčeky s vlastnou fotkou patria medzi obľúbené produkty, možno ich darovať k rôznym príležitostiam.
 

Termohrnček s vlastnou potlačou

Ak vyberáte darček pre niekoho, kto má rád svoj obľúbený nápoj stále poruke, tak zvoľte termohrnček s vlastnou potlačou. Ten je veľmi praktický, vziať si ho môžete kamkoľvek na cesty a kedykoľvek si vychutnať horúci nápoj.

Každý termohrnček s fotkou je unikátny, môžete si tak nechať vyrobiť zvlášť pre každého člena rodiny – už si ich nebudete pliesť.
 

Darčekové hrnčeky

Na našom e-shope nájdete hrnčeky pre všetkých:

  • hrnček pre šéfa
  • hrnček pre učiteľa
  • hrnček pre sestru
  • hrnček pre rybára
  • hrnček pre mamičku
  • hrnček pre babičku
  • hrnček pre učiteľku
  • hrnček pre priateľa
  • a mnoho ďalších darčekov...

Všetky hrnčeky s potlačou sú vyrábané v Českej republike, vďaka tomu máme 100% kontrolu nad kvalitou každého hrnčeka, ktorý vám odošleme.

Navrhnúť a nechať si vyrobiť môžete aj ďalšie darčeky s vlastným motívom – napríklad fotodeku z vlastných fotografií, originálny vankúšik s vlastnou fotkou či napríklad osuška s vlastnou fotkou, v ponuke je množstvo ďalších možností.

Na našom e-shope nájdete aj darčeky pre mamičky, darčeky pre oteckov, darčeky pre babičky, dedkov či darčeky pre deti.

Najpredávanejšie z kategórie: S vlastnou potlačou

vaše príbehy

Ohlasy našich zákazníkov

Je skvelé, že robíte radosť ostatným a my môžeme byť toho malou súčasťou.

Veľká spokojnosť, tovar veľmi rýchlo doručený a vyzeral presne ako na obrázku.

Recenzia od Timey
Timea Bratislava

Rýchle dodanie, super komunikácia s obchodom.

Recenze od Martina
Martin Košice

Spolupracujte s nami

Máme znalosti, technológiu a vášeň pre to, čo robíme. Ponúkame rôzne možnosti spolupráce pre firmy. Pomôžeme vám rozšíriť sortiment a osloviť nových zákazníkov.