Loading...

Ako vybrať sedací vak?

27.08.2023 15:04

Upravené: 25.09.2023 22:42

Výber sedacieho vaku môže byť náročný, preto sme sa rozhodli podať Vám pomocnú ruku a uľahčiť výber čo najviac. Pre výber sedacieho vaku je nutné vziať do úvahy niekoľko parametrov, ktoré si rozeberieme nižšie v texte.
 

Ako vybrať sedací vak?

Sedací vak, označovaný aj ako sedacie vrece, je skvelý designový, ale aj praktický doplnok do domácnosti. V prvom rade by ste mali vziať do úvahy, kde budete sedací vak využívať a hlavne kto ho bude využívať - v našom sortimente nájdete veľké sedacie vaky pre dospelých, ale aj menšie sedacie vaky pre deti.
 

Jak vybrat sedací vak - Sablio.cz

Veľkosť sedacieho vaku

Veľkosť je asi najdôležitejší faktor pri výbere akéhokoľvek nábytku či doplnku do domácnosti. Či už je sedací vak určený ako sedadlo pre jedného, alebo ako miesto, kde sa môže posadiť viac ľudí, mal by byť dostatočne veľký pre daný priestor. Existuje široká škála veľkostí, od malých po veľké a u nás na Sablio nájdete všetky! Veľmi obľúbené sú sedacie vaky taburetky, klasické sedacie vaky, sedacie vaky Triangel alebo aj veľké sedacie vaky Lounge v rozmeroch 180 x 100 cm.
 


Materiál sedacieho vaku

Výber materiálu je tiež dôležitý faktor, ktorý je nutné zvážiť pri výbere sedacieho vaku. Sedacie vaky od Sablio.sk sú dvakrát prešívané a vyrobené z kvalitnej textílie - 100% PES. Súčasťou sedacích vakov je aj vnútorný vak na výplň, vďaka ktorému môžete dať poťah ľahko dole a vyprať v prípade znečistenia. Systém plnenia je zaistený suchým zipsom či klasickým zipsom - možno tak ľahko pridávať, či odoberať náplň vaku. Všetky naše sedacie vaky sú naplnené polystyrénovými (EPS) guľôčkami, ktoré je možné hravo doplniť. Vaky majú nosnosť až 180 kg a sú vodoodolné.
 

Jak vybrat sedací vak - Sablio.cz

Štýl a design

Okrem funkčnosti sa pri výbere sedacieho vaku zvyčajne snažíme dosiahnuť aj určitej elegancie. Preto je nutné vybrať štýl a design, ktorý sa najlepšie hodí k domovu a použitiu. Existuje široká škála štýlov a designov, ktoré sú navrhnuté s ohľadom na rôzne štýly interiéru. U nás si môžete zakúpiť sedacie vaky jednofarebné, ale aj s motívom zvierat, miest, športovou tematikou, abstraktné alebo sedacie vaky pre deti.
 

Cena

Nie nadarmo sa hovorí, že kvalita má svoju cenu. Pri výbere sedacieho vaku je potrebné si premyslieť či stojí za to do neho investovať a mali by sme sa držať istých finančných limitov. Je nutné odhadnúť, aký typ vaku potrebujete, aby ste dosiahli čo najlepší pomer kvality a ceny. Sedacie vaky si sami navrhujeme a šijeme v Českej republike, máme teda úplnú kontrolu nad kvalitou šitia a potlače. Pre potlač používame metódu sublimácie a kvalitné farby, ktoré zostanú sýte a stále aj po mnohých vypraniach.
 

Jak vybrat sedací vak - Sablio.cz

Výplň sedacieho vaku

Niektorí predajcovia plnia sedacie vaky polystyrénovou drťou, ktorá nedrží tvar a rýchlo sa „vysedí“ - to ale nie je náš prípad! Naše sedacie vaky sú plnené kvalitnými polystyrénovými EPS guľôčkami s priemerom 4-5 mm, ktoré majú oveľa dlhšiu trvácnosť a vaky držia tvar dlhé roky. Guľôčky u nás môžete po čase aj dokúpiť a sedací vak si ľahko doplniť. Ponúkame náhradné guľôčky do sedacích vakov v objeme 100 litrov a náhradné guľôčky do sedacích vakov v objeme 200 litrov.
 

Jak vybrat sedací vak - Sablio.cz


Často sa pýtate:
 

Z akého materiálu sú sedacie vaky vyrobené?

Na výrobu sedacích vakov používame pevný, avšak príjemný materiál - 100% PES. Výhodou materiálu je vodoodolnosť a jednoduchá údržba, v prípade znečistenia môžete vak utrieť mokrou handričkou alebo celý poťah sňať a vyprať.
 

Môžem sedací vak prať?

Samozrejme, všetky naše sedacie vaky sú vybavené vnútorným vakom z netkanej textílie, vďaka čomu môžete poťah sedacieho vaku hravo sňať a vyprať na 60 °C.
 

Je možnosť v sedacom vaku doplniť náplň v prípade spľasnutia?

Sedací vak je na vrchnej strane uzavretý silným suchým zipsom, takže môžete náplň ľubovoľne odoberať a pridávať, prípadne vymeniť. Sedací vak vám vďaka systému opakovaného plnenia vydrží dlhé roky.
 

Akou metódou vyrábate potlač na sedacom vaku?

Na poťah sedacích vakov tlačíme metódou sublimácie, ktorá zabezpečuje stálosť farieb a nie je zdraviu škodlivá.
 

Akú má sedací vak nosnosť?

Sedací vak má nosnosť 180 kg.
 

vaše príbehy

Ohlasy našich zákazníkov

Je skvelé, že robíte radosť ostatným a my môžeme byť toho malou súčasťou.

Veľká spokojnosť, tovar veľmi rýchlo doručený a vyzeral presne ako na obrázku.

Recenzia od Timey
Timea Bratislava

Rýchle dodanie, super komunikácia s obchodom.

Recenze od Martina
Martin Košice

Spolupracujte s nami

Máme znalosti, technológiu a vášeň pre to, čo robíme. Ponúkame rôzne možnosti spolupráce pre firmy. Pomôžeme vám rozšíriť sortiment a osloviť nových zákazníkov.